Fatma Şensoy İlkokulu

Vizyon: Yönetişim bilinciyle çağın gerektirdiği eğitimi sağlayan ve eşdeğer kurumlara model olan bir kurum olmaktır.

Misyon: Sürekli yenileşme ve gelişmeye açık, millî ve manevi değerleri özümseyip ev-rensel ilkeleri benimseyen nitelikli ve yüksek karakterli nesiller yetiştirerek milleti-mizi çağdaş medeniyetin yapıcı, yaratıcı ve seçkin bir ortağı yapmaktır.

Başarılar: Bireysel ve toplumsal adalet değerleri yüksek bireyler yetiştiririz, Ülkemizin geleceğinden sorumluyuz, İnsanı temel değer olarak alır, sevgi, saygı ve hoşgörü içinde çalışırız, Eğitim bizim için kutsaldır, Adanmışlık duygusu ile eğitime hizmet ederiz, Öz kültürüne bağlı bireyler yetiştirir, farklı kültür ve inançları zenginlik olarak görürüz, Akıl ve bilimin ışığında yaratıcı ve yeniliklere açık bireyler yetiştiririz.

Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Servis hakkında 05327887820 nolu telefondan bilgi alabilirsiniz.
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda öğrencilerimize yönelik futbol, basketbol ve voleybol antrenmanları yapılmaktadır. 3. ve 4. sınıf öğrencilerimiz spor koçları tarafından çalıştırılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: Okulumuzda bilimsel etkinlikler derslere entegre şekilde işlenmektedir.
Proje Çalışmaları: Okulumuzda Milli Eğitim Bakanlığı´nın başlattığı tüm projeleri takip etmekteyiz.

WEB - https://fatmasensoyilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Kavaklı Mah. Oğuzhan Cad. No18 Beylikdüzü / İSTANBUL

Yerleşim Yeri - Kavaklı Beylikdüzü İSTANBUL

Adres - Kavaklı Mah. Oğuzhan Cad. No18 Beylikdüzü / İSTANBUL